Theater Ka-To stelt nieuwe productie voor

Print
Kapellen - Theater Ka-To vzw kondigt op de cultuurmarkt van 8 oktober in Kapellen, haar nieuwe productie aan: Fromavachecrèmes, een soapkomedie door Luk Gijsbrechts in een regie van Arne Baeck.
Een zoektocht naar ‘het geluk’, dat is het verhaal van Fromavachecrèmes. Het avontuur begint wanneer Mirjam, een dame van lichte zeden, een schatkaart afhandig maakt van een oude zwerver. Zij wordt echter betrapt door François en Françoise en samen beslissen ze op zoek te gaan naar de sleutel voor het geluk. Het wordt een knotsgekke reis die hen naar allerlei vreemde locaties leidt en hen laat kennismaken met de meest bizarre figuren. Een absurd en dolkomisch stripverhaal op de scène.

De ganse theaterploeg is reeds sinds half augustus volop in de weer om alles klaar te stomen voor de voorstellingen in december. Deze zullen plaatsvinden op 2 – 3 – 9 en 10 december 2011, telkens om 20.00u in ’t Kerkske te Kapellen.

Voor meer informatie kan je op zaterdag 8 oktober 2011 terecht op de infostand van de vereniging op de cultuurmarkt van Kapellen of op de website www.ka-to.be

Roland Haentjens
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio