Franse vader steekt auto in brand met 3 kinderen erin

Franse vader steekt auto in brand met 3 kinderen erin

Franse vader steekt auto in brand met 3 kinderen erin

Print
In Frankrijk heeft een vader zijn wagen in brand gestoken terwijl zijn drie kinderen en hijzelf er nog in zaten. Het oudste kind slaagde erin zich uit het voertuig te redden. Voor de andere twee kinderen en de vader kon geen hulp meer baten. De politie is nog op zoek naar de moeder.

Dat meldt ondermeer www.ledauphine.com.

De feiten vonden plaats in Culoz, zo'n 90 kilometer verwijderd van Bourg-en-Bresse waar het gezin woont. Volgens de eerste elementen van het onderzoek overgoot de vader maandagavond aan een tankstation van een supermarkt zijn auto met benzine. Vervolgens stak hij het voertuig in brand.

Zijn drie kinderen en hij zelf zaten op dat moment in de auto. Het oudste kind, een 11-jarige jongen, bevrijdde zichzelf uit het brandende voertuig en is zwaargewond. De twee andere kinderen, 4 en 6 jaar oud, overleefden het niet.

De politie is een onderzoek gestart en heeft maandagavond al enkele getuigen ondervraagd. De speurders gaan ook de beelden van een bewakingscamera van de supermarkt opvragen. Mogelijk ging de vader door het lint na een familieruzie.

(Archiefbeeld Photonews)

MEEST RECENT