Gazet van Antwerpen zoekt EINDREDACTEUR

Om onze redactie uit te breiden is Gazet van Antwerpen op zoek naar een eindredacteur.

JE UITDAGING:

Je bent echt gebeten door de nieuwsmicrobe. Je kan het belangrijke nieuws onderscheiden van het bijkomstige en bent bereid om bij de selectie in de huid van de lezer te kruipen. Je zorgt ervoor dat het nieuws op een juiste manier in de krant komt. Een passende kop boven een artikel plaatsen en het redigeren van teksten, vind jij een echte uitdaging. Je legt de juiste accenten, kiest de juiste foto’s,hakt en herschrijft waar het moet.

JE PROFIEL:

Je kan werken met deadlines en weet dat je bijna elke avond en regelmatig in het weekend aan de slag bent. Je werkt graag in een team, je bent stressbestendig en flexibel. Naast een flinke dosis creativiteit beschik je over een vlotte pen en een perfecte taalbeheersing. Multimediaal denken is een must. Kennis van DTI en Indesign is een pluspunt.

ONS AANBOD:

Wij bieden je een boeiende, afwisselende en zelfstandige functie in een dynamisch mediabedrijf. Bij ons staan openheid, toekomstgerichtheid, dynamisme en ondernemerschap centraal.


Interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief met uitgebreid cv naar Concentra Media t.a.v. Ellen Empsten, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen. E-mail: je.kandidatuur@concentra.be

Nu in het nieuws