Zandhoven wil weer de fitste worden

Zandhoven wil weer de fitste worden

Zandhoven wil weer de fitste worden

Print
Zandhoven - Mattias Oorts (20) uit Pulderbos en Francine De Vos (60) uit Zandhoven geven van jetje in de Fitbus van het provinciebestuur die zondag bij het gemeentehuis postvatte.
Vorig jaar won Zandhoven de titel van fitste gemeente van de provincie Antwerpen, dankzij de prestaties van de Zandhovenaars in de Fitbus. Ook deze keer waren minstens veertig van de 48 beschilbare plaatsen bezet, wat helemaal niet slecht was volgens de begeleiders, zeker niet omdat het zo'n zonovergoten zondag was.
De doorslaggevende factoren vorig jaar om fitste gemeente van de provincie te worden, was de fysieke paraatheid, de progressie en het aantal deelnemers. Hopelijk lukt Zandhoven in een dubbelslag. Aan Mattias zal het niet liggen, want hij fietst minstens een keer per week stevig en trekt er ook met de mountainbike op uit. Francine stapte al twee keer de Dodentocht uit, maar sukkelt nu met haar knieën. "Ik deed vroeger alles te voet, maar ga me nu ook meer op fietsen toeleggen", vertelt ze. "Want ik wil toch graag sportief blijven."

KMa

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio