Celebs

Sergio: "Ik wilde hem verzuipen in de jacuzzi"

Print

Sergio: Ik wilde hem verzuipen in de jacuzzi

Een gezellig etentje met het gezin, dat is wat Sergio in gedachten had toen hij onlangs een restaurant binnenstapte met vrouw en zoon. Bananasplit was echter stiekem van de partij en stuurde een zekere Patrick, die Sergio’s vrouw bleek te kennen en zich zeer opdringerig opstelde, naar de tafel van de familie Quisquater.

“De man met een zwaar Antwerps accent had een hoge functie bij Dior. Aangezien mijn vrouw twee parfumwinkels heeft en Dior een belangrijk merk is, hield ik me nog in”, zegt de zanger. “Ik heb een hekel aan kerels die zich beter voelen dan de rest. Te pas en te onpas kwam hij naar onze tafel. Terwijl ik zat te eten, begon hij zelfs een zalf op mijn hand te smeren.”

Als de ‘brand manager’ voorstelt om bij Sergio thuis te overnachten en gebruik te maken van diens jacuzzi, ziet Sergio dat allerminst zitten. Zijn vrouw en zoon, die mee in het complot zitten, hebben er geen enkel probleem mee. “Ik heb op een gegeven moment gezegd dat ik hem zou verzuipen in de jacuzzi. Spreekwoordelijk uiteraard”, zegt Sergio. Het hele relaas komt vanavond op tv.

NIET TE MISSEN