Celebs

Bert Gabriëls: "We hebben weer enkele mensen boos gemaakt"

Print

Bert Gabriëls: We hebben weer enkele mensen boos gemaakt

Bert Gabriëls en Henk Rijckaert zijn er klaar voor. Dénken ze. “Bij de start van het vorige seizoen van ‘Zonde van de Zendtijd’ dachten we dat ook”, zegt Rijckaert, “tot bleek dat we acht filmpjes te kort hadden, één voor elke aflevering. Toen was er wel even paniek (lacht).” Klaar of niet, vanavond gaat het derde – wellicht laatste – seizoen van het humorprogramma van start op Canvas.

“Er zijn weer enkele mensen boos, ja”, zucht Bert Gabriëls. “En dat is niet tof, want dat is helemaal niet onze bedoeling. Maar het klopt dat een filmpje nog niet grappig is als je het opneemt. Dan is het vaak gênant, en als iemand dan een slechte dag heeft, loopt dat wel eens verkeerd af.”

“Ook dit keer zijn we iemand excuses verschuldigd, maar ik kan niet zeggen wie. De voornaam? Ook niet, want zo veel Goedeles zijn er niet in het mediawereldje (lacht).”

Henk Rijckaert: “Soms zie je mensen kijken, en heb je zin om meteen te zeggen dat het niet echt is, maar dan moet je eigenlijk nog éven volhouden, want meteen daarna komt meestal de verbale reactie waar je het voor doet. Je moet je over die scrupules heen zetten.

Beelden: Photonews

NIET TE MISSEN