Laatste eetdag van André Scheersploeg

Laatste eetdag van André Scheersploeg

Laatste eetdag van André Scheersploeg

Print
Heist-op-den-Berg - Tot maandagavond waren de eetdagen van André Scheers en zijn ploeg ten voordele van het brandwonencentrum weer top.
Vandaag dinsdag vanaf 13u kun je voor het laatste nog terecht in de tent en in zaal Lux langs de Kerkstraat te Itegem. Daarna stopt de ploeg er mee.
Gisterenavond verklaarde André Scheers ons nog dat het eetdagen nog nooit zo'n overrompeling waren. Het was gisteren minstens één uur wachten alvorens je aan eten kon.
Zaterdag waren ook nog tweehonderd mensen uit Gent op bezoek op de eetdagen in Itegem.
"André Scheers verdient dat. Ik ga zeker eens naar het André Scheershuis in Gent. Zo'n ploeg dat is enorm. Zij nemen verlof op hun werk om hier te "mogen" komen helpen. Spijtig dat André er om gezondheidsredenen mee stopt", vertelt ons Wim Verschueren, een vaste bezoeker. "Wij zijn lid van de Fikskens, een wielertoeristenploeg, die op het teerfeest van de André Scheers Brandwondenvrienden komen helpen. In ruil komt André op ons teerfeest helpen".
FOTO: André Scheers en echtgenote Rozemarie Thys bedanken de duizenden die al die jaren hun eetdagen ten voordele van de brandwondenpatiënten bezochten.

pierre anthonissen
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio