Parkeerplaatsen aan Site Cop niet meer bereikbaar

Parkeerplaatsen aan Site Cop niet meer bereikbaar

Parkeerplaatsen aan Site Cop niet meer bereikbaar

Print
Boom - Het wordt weer een drukke werkweek in Boom. Het kruispunt Hoogstraat, Blauwstraat en Antwerpsestraat is moeilijk bereikbaar. De Parking Kil aan 'Cop' gaat dicht en er zijn asfalteringswerken aan Krekelenberg II gepland.
De nutsmaatschappijen zetten hun werkzaamheden in het centrum volop verder.
De handelsas Blauwstraat, Hoogstraat met de Antwerpsestraat is deze week aan de beurt en duren een week. Deze werken kaderen in de latere aanleg van deze handelsas in 2012. De handelsas blijft altijd bereikbaar voor bestemmingsverkeer via de toegangspoorten, N177 met de E. Vanderveldestraat en/of de Pachterslei.

Verderop is de Parking Kil in de loop van deze week niet meer bereikbaar en dit tot eind 2013. Op deze plaats wordt een werfzone ingericht. Die heeft alles te maken met de verdere ontwikkeling binnen het goedgekeurde RUP Kil.
Het gaat om de gefaseerde vernieuwing van de handelszaak 'Cop', de bouw van een nieuw appartementsblok met ondergrondse parking aan de Rupel en de aanleg van het openbaar domein.

Van woensdag 28 september tot en met vrijdag 30 september vinden er asfalteringswerken plaats ter hoogte van de ontsluiting Krekelenberg II.
Hierdoor is de toegang tot de Potaerdestraat (zijde Niel) aan de 's Herenbaan, de Industrieweg, Boomsestraat en Tunnelweg afgesloten. Er zijn omleidingen voorzien om het industrieterrein te bereiken vanuit Niel, Boom, Antwerpen en Willebroek. Bewoners die vragen hebben of info wensen kunnen mailen naar werken@boom.be of contact opnemen met Katrien Smets, tel.
03-880.18.45.

Jan BOEY

Foto BFM

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio