Celebs

David Guetta doet het opnieuw met mengelmoes van artiesten

Print

David Guetta doet het opnieuw met mengelmoes van artiesten

David Guetta scheerde hoge toppen met zijn album ‘One Love’. Die hitformule, waarbij de samensmelting van verschillende genres en artiesten centraal staat, herhaalt Guetta nu opnieuw in zijn album ‘Nothing But The Beat’.

Guetta zet meteen de juiste toon door ‘Nothing But The Beat’ om te dopen tot een dubbel-cd. De eerste cd zal voor heel wat dance-fans allicht te commercieel aanvoelen, maar niemand kan zich bedwingen om de dansvloer onveilig te maken op de stevige beats van ondermeer ‘Little Bad Girl’.

Hoewel de artiesten een aparte toets geven aan de nummers klinken Guetta’s beats wat eentonig. De speciale zangstijl van Nicki Minaj en de hevige rap van Flo Rida in ‘Where them girls at’ blijven langer hangen dan de Franse dj zijn draaiwerk. Toch drukt Guetta zijn muzikale stempel op de liedjes. Zijn beats maakten van het lied ‘Sweat’ een grotere hit dan de originele versie van Snoop Dogg.

In zijn tweede cd, de electro-versie, is er geen spoor van een commerciële stijl. De nummers zullen niet snel in de hitlijsten verschijnen, maar de inbreng van de Nederlandse dj Afro Jack en ‘Bromance’-dj Tim Berg kunnen echte electro-liefhebbers wellicht bekoren.

Foto: Photonews

NIET TE MISSEN