Port of Antwerp Giants maakt familiegebeuren van fandag

Port of Antwerp Giants maakt familiegebeuren van fandag

Port of Antwerp Giants maakt familiegebeuren van fandag

Print
Basketbalclub Port of Antwerp Giants organiseerde gisteren, zondag, hun derde fandag onder de slogan ‘One team, one family’. “Basketbal is voor ons een echt familiegebeuren”, legt voorzitter Roger Roels uit.

“Fandag is een groot woord”, lacht voorzitter Roger Roels. “Basketbal willen wij brengen als een echt familiegebeuren. Zo’n dag is zeer belangrijk om de supporters dichter bij de ploeg te brengen. Als je ziet hoe de spelers met die kinderen op de foto gaan, ben ik een tevreden man. Het bestuur van de fanclub verdient hier een welgemeende pluim.”

Een van de populairste spelers was Afrikaans kampioen Salah Mejri. “Ik loop op dit moment op wolken. Deze week zijn we door onze president op het paleis ontvangen. Een unieke belevenis en een hele eer voor mij en mijn familie. Ik ben er klaar voor. Laat het seizoen maar beginnen.”

“Toch een hele klus hoor, zo’n fandag organiseren”, zeggen voorzitter Tom Wesenbeeck en Eddy van de Wal in koor. “We krijgen gelukkig heel wat hulp van het hoofdbestuur. De Lotto Arena is voor ons zelfs gratis vandaag. Fantastisch toch. Het gaat trouwens heel goed met de fanclub. Ons vak is voor de eerste keer al uitverkocht voor het seizoen begint. Gelukkig kregen we bijkomende plaatsen om iedereen tevreden te stellen. Wij kregen van kledingsponsor Van Den Bril mooie nieuwe hemden en ook de mascotte kreeg een nieuw kostuum. Wij hopen vanzelfsprekend op een prachtig seizoen met een prijs op het einde. We hopen ook dat er nog meer mensen mee op verplaatsing gaan. De busrit kost maar vijf euro en ambiance onderweg is verzekerd.”

LUDO HENDRICKX

Foto: Wim Hendrix

www.giantsfan.be

Meer basketbal