Sp.a Geel haalt kersvers voorzitter Bruno Tobback naar Geel

Sp.a Geel haalt kersvers voorzitter Bruno Tobback naar Geel

Sp.a Geel haalt kersvers voorzitter Bruno Tobback naar Geel

Print
Geel - In Nieuwpoort vond de bekendmaking van de voorzittersverkiezingen van sp.a plaats. Er was ditmaal maar één kandidaatsduo, namelijk Bruno Tobback en Joke Quintens. Zij werden evenwel verkozen met een monsterscore van bijna 97%!
sp.a Geel is alvast zeer opgetogen over de nieuwe voorzitter. Zij konden hem enkele dagen voor zijn verkiezing immers al aan het werk zien in hun eigen Volkshuis. Vier jaar geleden organiseerden ze in Geel een eerste maal een Kempense voorzittersronde waarbij toen Caroline Gennez en Erik De Bruyn voor het eerst samen in een debat traden. Sp.a Geel wilde deze traditie verderzetten en nodigde daarom Bruno Tobback en alle Kempense sp.a afdelingen uit voor een tweede editie van de Kempense voorzittersronde.

Het Volkshuis zat opnieuw afgeladen vol. Het werd ook dit keer een pittig debat, niet tussen de kandidaten zoals vorige keer, maar wel met het publiek. Er werden heel wat vragen gesteld over de toekomst van de partij, de visie op pensioenen, de regeringsonderhandelingen, ... en deze werden telkens gevat en onderbouwd beantwoord.

"sp.a Geel is ervan overtuigd dat Bruno Tobback de partij meer smoel gaat geven en wenst hem veel succes", zegt Ellen Ruelens. "Eveneens willen wij ook Caroline Gennez nog eens bedanken voor het harde en vaak moeilijke werk dat ze de afgelopen jaren geleverd heeft als voorzitter."

Marc Leysen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio