Getuigen gezocht bij ladingdiefstal op E19

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar getuigen van een ladingdiefstal op 3 september 2011 langs de E19, Antwerpen – Breda, ter hoogte van Sint-Job-in’t-Goor. Die zaterdagnamiddag werd op de Park & Ride parking in Sint Job een Nederlandse vrachtwagenchauffeur in shock aangetroffen. De man lag gekneveld naast de trekker van zijn vrachtwagen.

pirombouts

De trucker was die ochtend overvallen door onbekende mannen met een Volkswagen Passat. Hij was met een lading sigaretten onderweg van Zwitserland naar Nederland en is het doelwit geworden van een bende ladingdieven. Ze deden hem stoppen aan het Q8-station langs de E313 ter hoogte van Ranst en dwongen hem, onder bedreiging van een vuurwapen, om naar de parking in Brecht en vervolgens naar de Park & Ride zone in Sint-Job te rijden.

Gekneveld

Toen ze daar aankwamen was het ongeveer 9u30. Daar werd het slachtoffer gekneveld achtergelaten. Van de dieven ontbreekt ieder spoor. Zag u op zaterdag 3 september de vrachtwagen rijden of hebt u iets verdachts gezien op één van de parkings, in Ranst (E313), Brecht (E19) of in Sint-Job-in’t-Goor, neem dan contact op met de politie.

Zeker als u de vrachtwagen zag toekomen op de Park & Ride parking in Sint Job willen de speurders dat graag weten. Ook als u de Volkwagen Passat hebt gezien of als u andere nuttige informatie hebt die het onderzoek kan verder helpen, aarzel dan niet de speurders te bellen. Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer 0800/30.300 of online.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio