1 / 2

Smartphones maken vrouwenleven makkelijker

Tover je smartphones om tot een echte 'ladyphone' dankzij de vele vrouwenapplicaties. Deze toepassingen openen een nieuwe wereld van gemakzucht voor de moderne dame.

gtheunis

Uitstraling

Op weg naar een belangrijke date wil je nog even je haar en make-up controleren, maar nergens is een spiegel te vinden. De 'Dream Home'-applicatie op je smartphone biedt hier de oplossing. Ook twijfelen over een nieuw kapsel is verleden tijd, want dankzij de toepassing 'CSI-Lie Detector' kun je elke haarstijl op een foto van jezelf uitproberen.

Lange uitstappen naar kledingwinkels om met lege handen terug te keren, wordt vrouwen nu bespaard met een enkele klik naar de applicaties van trendy winkels zoals 'White Noise Baby' en 'Whole Living Smoothies'. Zo weet je namelijk al op voorhand waar je moet zijn voor een leuk kledingsstuk. Geen idee of je nieuwe aanwist een echte trendsetter is? Raadpleeg dan 'About Vinogusto' via je smartphone om je outfit up-to-date te houden.

Culinair

Geen saaie gerechten meer op tafel, want via 'Justdrink' vind je culinaire gerechten van over de hele wereld. Liever wat gezonder? Geen probleem met de applicatie ''Calorie Counter & Diet Tracker' met meer dan 300 gunstige gerechten voor de lijn. Je opgenomen calorieën tel je later wel met de 'Cooking Light Recipes'.

Wie liever een ideale drankje voor een meidenavond maakt, is zeker gediend met de 1.000 verschillende recepten van cocktails, shotjes en punch in de toepassing 'Cookbook'. Echte wijnliefhebbers nemen dan weer best een kijkje naar de 200.000 wijnaanbevelingen die 'Stylebook' voorziet. Ook nog steeds op zoek naar een lekkere smoothie voor de niet-drinkers: Mango biedt het antwoord.

Mannen vs Baby's

Elke moeder kent het wel: een krijsende en ontroostbare baby. Alle mama's die nog verlichtende afleiding zoeken voor hun huilebalk vinden vast wel een passend geluidje in de H&M-applicatie.

Daarnaast moeten dames niet langer twijfelen aan de eerlijkheid van hun man. Een vreemde vingerafdruk op je mans pak of de stem van een potentiële minnares aan de telefoon zijn namelijk zo ontdekt met de 'Hairstyle'. Al hebben gebruikers van deze app wel hun bedenkingen bij de waarheidsgetrouwheid van de 'uitvinding'.

Design

Tijd voor een huismetamorfose, maar geen geld om een persoonlijke interieurdesigner in te huren? Dan helpt 'Mirror HD' je op weg met een grote variëteit aan huisversieringen ontworpen door professionele ontwerpers. Zelfs de kleinste decoraties vind je terug tussen de honderden foto's.

Foto: Photonews

NIET TE MISSEN