Celebs

Lesley-Ann Poppe geeft verstek voor parade van blondines

Print

Lesley-Ann Poppe geeft verstek voor parade van blondines

Lesley-Ann Poppe moet noodgedwongen verstek geven voor de Go Blonde Parade in Kortrijk. Die optocht, enkel bedoeld voor (nep)blondines, steunt het goede doel 'De Engelenhoeve' en vindt in het weekend van 17 september plaats.

De Engelenhoeve in Sint Denijs is een organisatie waar 'geluk' hoog in het vaandel wordt gedragen. Geluk voor kinderen met een beperking ook, want de boerderij is uitgebouwd tot een minipretpark waar jaarlijks meer dan 1.500 kinderen met een fysische of mentale beperking volop kunnen genieten van het contact met dieren en het snoezelen in de 'snoezeltuin'. "Maar de financiering van het project steunt volledig op giften", vertelt één van de organisatoren van de Go Blonde-parade. "Daarom hebben we besloten om de Engelenhoeve onder de aandacht te brengen met behulp van iets ludieks. We stootten op Lesley-Ann Poppe en dachten meteen aan een blondines optocht. In die parade mag je enkel meelopen als je blond haar of een blonde pruik draagt. Dresscode die dag is wit en roze."

Toch is er ook spijtig nieuws, want Lesley-Ann Poppe, dé bekendste blondine van het moment, moet zelf verstek geven. "De parade was eerst in oktober gepland, maar toen werd alles plots verschoven naar midden september. Spijtig genoeg had ik toen al een fotoshoot in Aruba opstaan. Ik zal er dus niet zijn aanstaande zaterdag, heel erg jammer, want ik ben volledig te vinden voor van die ludieke acties. Zeker ook nu mijn boek over blondines bijna in de winkels ligt."

Lees hier meer over de Go Blonde-parade en de Engelenhoeve.

NIET TE MISSEN