Isabelle en Silvio vieren huwelijksfeest van 30.000 euro

Isabelle Verheyden en Silvio Debot zijn zaterdag in Weerde (Zemst) getrouwd. Het paar uit Eppegem won de wedstrijd Gouden Trouw en kreeg een huwelijksfeest van 30.000 euro.

Juliaan Deleebeeck

Blauw was er prominent aanwezig in de feestelijke outfit en in een laan van prachtige hortensia’s. In aanwezigheid van een 120-tal familieleden en genodigden spraken de twee hun trouwbelofte uit gevolgd door een kus en stormachtig applaus en gejuich. De camera’s zaten er bovenop.

De viering verliep in het Nederlands met geregeld een Franstalige aanvulling voor de Italiaanse familie van Silvio. “Deze hele ceremonie is wat opgeblazen door de mediabelangstelling, maar ik weet dat jullie in deze liefde al lang aan het groeien zijn”, zei pastoor Frans Metdenancxt. ”Kijken doe je met je ogen, zien met je hart, gaarne zien met heel je persoon. Het is een levensgrote opdracht.”

Het paar koos voor witgouden huwelijksringen met een vierkante vorm. Die van Silvio vlak gepolijst en die van Isabelle met een fijn motiefje en bezet met steentjes.

Na de plechtigheid werd er op het kerkplein met Italiaanse wijnen getoast. Daarna trokken de genodigden naar feestzaal Barcelona in Antwerpen voor het diner. “In november gaan we op een 10-daagse huwelijksreis naar Mauritius. We wilden eigenlijk langer maar er resten niet genoeg vakantiedagen meer”, verklapte Isabelle. JD

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio