KV Mechelen thuis maatje te klein voor Club: 1 - 2

KV Mechelen thuis maatje te klein voor Club: 1 - 2

KV Mechelen thuis maatje te klein voor Club: 1 - 2

Print
Club Brugge heeft op KV Mechelen 3 punten geoogst en die waren nooit echt in gevaar. Blauw-zwart kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Vroeg in de tweede helft dikte die voorsprong aan tot 0-2. In het slot van de wedstrijd, na een owngoal van Høgli werd het nog even bibberen voor Club.

Club begint stevig aan de wedstrijd maar bij een eerste tegenprik van Mechelen ziet Vandenbergh zijn kopbal op de paal sterven. Club heeft het meest balbezit en komt ongeschonden uit een kleine stormloop door de Mechelaars.

Ook Gorius, die kort voor de aftrap door Bruys nog als niet speelklaar werd bestempeld, krijgt de Mechelse motor niet aangezwengeld. Uiteindelijk zijn de beste kansen in de eerste helft voor Club, maar Dirar, Akpala en vooral Odjidja geraken niet voorbij Renard.

Ideaal scenario voor Club na de koffie: Akpala scoort op aangeven van Meunier. De wedstrijd zit schijnbaar op slot, maar scoort Høgli, die onder druk wordt gezet door de ingevallen Alibec, een owngoal. Koster grijpt meteen in en haalt Dirar, die een domme gele kaart pakt wegens protest, naar de kant. Maar uiteindelijk slaagt blauw-zwart er in tegenstelling tot eerder tijdens deze competitie, in een resultaat over de streep te trekken.

Meer voetbalnieuws