Wezel Culinair biedt enorme diversiteit aan lekker eten

Wezel Culinair biedt enorme diversiteit aan lekker eten

Wezel Culinair biedt enorme diversiteit aan lekker eten

Print
Schilde - De organisatoren, (van links) Stefanie Vervoort, Sara Vega Gonzalez, Bart Lauryssen, Björn Hannes en Michel Van Genechten, klinken op een eerste succesvolle festivaldag. Dit weekend wordt de Zomer Van Wezel feestelijk afgesloten met de tweede editie van Wezel Culinair. Het populaire evenement werd uitgebreid met een bubble- en cocktailbar en er nemen zestien restaurateurs uit de omgeving aan deel. "Niemand van hen biedt dezelfde gerechten aan", benadrukt initiatiefnemer Michel Van Genechten de enorme diversiteit aan lekker eten. "Daarnaast komen niet alle standhouders uit Schilde of 's-Gravenwezel, maar ook uit iedere buurgemeente is er minstens één aanwezig." Mensen, die het gebeuren op zaterdag 10 september gemist hebben, kunnen nog altijd op zondag 11 september (tussen 13u en 20u) op het Lodewijk De Vocht-plein in 's-Gravenwezel komen genieten van de culinaire hoogstandjes die de Voorkempen te bieden heeft. SeRu
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio