Mbokani: "David zal nooit vergeten worden"

Mbokani: David zal nooit vergeten worden

Mbokani: "David zal nooit vergeten worden"

Print
Dieumerci Mbokani beleeft wellicht de moeilijkste weken van zijn leven. Zijn zoontje van amper 5 maanden overleed vorige maand. De aanvaller van Anderlecht bedankt nu iedereen voor de steun die hij en zijn familie kregen.

Mbokani en zijn vrouw verloren zoontje David op 23 augustus aan de gevolgen van een hartstilstand. Mbokani kreeg vanuit verschillende hoeken steunbetuigingen. De Anderlecht-speler is ontroerd en bedankt iedereen op de website van paars-wit.

Op de proef gesteld

"Onze familie werd zwaar op de proef gesteld sinds het overlijden van mijn zoontje David op 23 augustus laatstleden. Nooit zullen we deze helse nacht vergeten die ons leven op een meedogenloze en harde manier veranderde", schrijft Mbokani.

"Ik wil, in de naam van de familie Mbokani, iedereen bedanken die het rouwregister op rsca.be heeft ondertekend. Bijna 3.000 mensen hebben de moeite gedaan aan ons te denken en hun steun te uiten. Eveneens een grote dankjewel aan de mensen en de clubs die hun medeleven via andere wegen hebben overgebracht."

"Tenslotte ook bedankt aan de supporters van Anderlecht, de medewerkers en het bestuur van de club die alles hebben gedaan, en meer, om ons bij te staan tijdens deze moeilijke periode. De steun hielp ons het verlies van ons geliefde zoontje te aanvaarden. David zal nooit vergeten worden. Dankzij jullie. Bedankt !"

Foto Photo News

Meer voetbalnieuws