Vtm zoekt naar hoofdrolspeler voor Clouseau-musical 'Domino'

Vtm zoekt naar hoofdrolspeler voor Clouseau-musical 'Domino'

Vtm zoekt naar hoofdrolspeler voor Clouseau-musical 'Domino'

Print
Vtm start op vrijdag 30 september met de zoektocht naar de mannelijke hoofdrolspeler voor de Clouseau-musical 'Domino'. De zender hoopt via de afvalrace een nieuwe volksheld te vinden.

De zingende bakker van op de hoek die het tot musicalster schopt: dat zou het droomscenario zijn, want met zo iemand leeft de kijker sterk mee. Maar voor het publiek en juryleden Frank Van Laecke, Vera Mann en Stany Crets een oordeel mogen vellen, moeten de kandidaten een zwaar traject afleggen.

Zangcoach Ronny Mosuse is alvast niet van plan de kandidaten te sparen: "Het is heel mooi om een grote droom te hebben maar dat is niet genoeg. Ik ga als coach echt mijn tijd niet steken in een kandidaat die er niet helemaal voor wil gaan. Met iemand die alleen maar eens met zijn kop op televisie wil komen, kennen we geen genade", waarschuwt Ronny, die samen met Veerle Dobbelaere en Lise Alexander (So You Think You Can Dance) de kandidaten gaat coachen.

De avonturen van de kandidaten zijn te volgen vanaf 30 september op vtm, de musical is vanaf maart te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg.

MEEST RECENT