Peter Voets niet langer assistent-trainer bij STVV

Peter Voets is aan de kant geschoven als assistent-coach bij eersteklasser Sint-Truiden. Hij is op non-actief gezet bij de kanaries. Hoofdtrainer Guido Brepoels werd vorige week nog ontslagen. Hij wordt opgevolgd door Franky Van der Elst.

ikerremans

Peter Voets zal geen assistent van Van der Elst worden. Vorige week stemde de spelersgroep met een grote meerderheid tegen Voets. "Daarom hebben we besloten van niet verder te gaan met Peter", zegt Franky Van der Elst. "Aangezien we een compleet nieuwe start willen maken, is het beter meteen met alle problemen uit het verleden komaf te maken. We moeten niet meer naar het verleden kijken. De toekomst is veel belangrijker."

Voets wordt niet echt ontslagen, maar er zal een andere functie voor hem gezocht worden binnen STVV. Voorlopig zal conditietrainer Stefaan Vanwinckel coach Van der Elst bijstaan als assistent op het Stayen. "Maar het zou kunnen dat er nog een andere assistent bijkomt. Ik heb al een paar namen in gedachten. We zien wel", aldus nog Van der Elst.

Foto Photo News

MEER OVER Franky Van der Elst

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL