Sollicatiedag "Mijn Restaurant" Ekeren start zonder grote toeloop

Zaterdag 3 september had een hoogdag kunnen zijn voor wie een job zocht in de horeca en het BV-schap ambieerde. In voormalig restaurant "De Mangerie" in Ekeren hielden Amber en Elodie van 'Mijn Restaurant!' hun sollicitatiedag.

Het is misschien een teken van deze tijd, maar wanneer je een job zoekt en er is van 9 tot 18 uur een sollicitatiedag, dan sta je stipt om 9 uur op de desbetreffende locatie klaar met je cv in de hand. Aan voormalig restaurant "De Mangerie", Kapelsesteenweg 471 in Ekeren verwachtte ik deze ochtend dus een ongelooflijke toestroom van jonge en minder jonge, gemotiveerde kandidaten voor een top-job met mediabelangstelling in de horeca.

Amber De Wispeleir (23) en Elodie Coenen (22) uit Geel, de jongste kandidaten uit 'Mijn restaurant!' van dit seizoen zaten vergezeld van enkele mensen van het productieteam om 9 uur dan ook de wachten op de toestroom van potentiele kandidaten ... die uitbleef.

Tussen 9 uur en 11 uur passeerden er welgeteld vier kandidaten de revue, waarvan er één reeds na een half uurtje en voor hij gesproken had met Amber en Elodie, de biezen nam omdat hij het niet zag zitten in combinatie met z'n andere baan op televisie te komen, vreemd dat je dan deelneemt aan een sollicitatie bij een reality-show.

De andere kandidaten uit de regio groot Antwerpen werden ontvangen door beide dames en konden hun ervaringen, dromen en ambities toelichten, waarna ze eventjes een woordje mochten wisselen van de productie met de verzamelde pers. Meer hierover maandag in uw vertrouwde krant.

Ivo Legon

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio