Gérard Depardieu spot met plasincident

De Franse acteur Gérard Depardieu kwam onlangs in opspraak omdat hij in de middengang van een vliegtuig geplast zou hebben. Nu drijft hij zelf de spot met het incident in een satirisch filmpje.

jlenaerts

De Fransman kruipt in de huid van Obelix, die samen met kompaan Asterix op de vlucht van Parijs naar Dublin zit. De Galliër moet voor het opstijgen niet naar het toilet, maar heeft grote honger en wil absoluut een everzwijn.

Obelix krijgt te horen dat hij moet wachten tot na het opstijgen, maar daar kan hij niet mee leven. Het vliegtuigpersoneel moet eraan geloven en ook de andere passagiers zijn in paniek. Het filmpje eindigt met de tekst 'Deze video werd in de zwarte doos van het toestel aangetroffen'.

Fles

Depardieu vloog midden augustus van Parijs naar Dublin met CityJet. Vlak voor het opstijgen wilde de acteur naar het toilet te gaan, maar dat mocht niet van de stewardess. Volgens passagiers zou hij op het gangpad geplast hebben, Depardieu beweert dat hij een fles gebruikte waar niemand hem kon zien.

Bekijk de video via YouTube:

Beeld: Photonews

MEER OVER Gérard Depardieu