Martin, Leipheimer en Pauwels naar Omega Pharma-Quick Step

Martin, Leipheimer en Pauwels naar Omega Pharma-Quick Step

Martin, Leipheimer en Pauwels naar Omega Pharma-Quick Step

Print
Patrick Lefevere, straks manager van Omega Pharma-Quick Step, heeft de internationale toppers Tony Martin (foto links) en Levi Leipheimer (midden) en de Belg Serge Pauwels (rechts) vastgelegd voor volgend seizoen.

Tony Martin, maandag nog winnaar van de tijdrit in de Vuelta en groot favoriet voor de wereldtitel, maakt de overstap van HTC-Highroad. De Duitser ondertekende een contract voor twee jaar plus een optie op een derde seizoen.

Ook Levi Leipheimer (37) zette zijn handtekening onder een contract met de Belgische ploeg. De Amerikaan, dit seizoen nog de beste in de Ronde van Zwitserland, komt over van Team RadioShack.

Pauwels

Dat Serge Pauwels het bij Team Sky voor bekeken houdt, staat al een tijdje vast. Nu wordt het stilaan duidelijk dat de Antwerpse klimmer op weg is naar Omega Pharma-Quick Step.

Pauwels zou op het punt staan een contract voor twee seizoenen bij het team te ondertekenen. Voorlopig bevestigt noch ontkent de naar Bredene uitgeweken renner.

Steegmans

Gert Steegmans blijft de ploeg van Patrick Lefevere trouw. De 31-jarige Limburger ondertekende een verlenging van zijn overeenkomst met het team voor de duur van één jaar.

Door ziekte en valpartijen heeft Steegmans tot dusver een ongelukkig verlopen seizoen achter de rug.

GV

MEER SPORTNIEUWS