STVV ontslaat trainer Brepoels

STVV ontslaat trainer Brepoels

STVV ontslaat trainer Brepoels

Print
Eersteklasser Sint-Truiden heeft trainer Guido Brepoels de laan gewezen. De Kanaries kenden tot dusver een slechte seizoensstart, waarbij ze slechts 1 punt uit vijf matchen konden puren. De Limburgse club deelt daardoor de laatste plaats met Westerlo.

Brepoels stond sinds 2008 aan het roer bij Sint-Truiden. In 2008-2009 leidde hij het team van tweede naar eerste klasse en het jaar daarop bereikte hij met STVV meteen de play-offs om de landstitel. Vorig seizoen eindigde Sint-Truiden op de twaalfde plaats.

Sint-Truiden was de eerste eersteklasser voor Brepoels. Eerder was hij trainer van vierdeklasser Kermt-Hasselt en tweedeklassers Oud-Heverlee Leuven en KVSK United.

Tweede wissel

De trainerswissel bij Sint-Truiden is al de tweede van het seizoen. Bij landskampioen Racing Genk stapte Franky Vercauteren zelf na twee speeldagen op, om in de Verenigde Arabische Emiraten coach te worden van Al-Jazira. Hij werd dinsdag opgevolgd door de Nederlander Mario Been. Wie Brepoels opvolgt bij STVV, is nog niet geweten.

Foto Photonews

Meer voetbalnieuws