Schuurfeest zal leuk worden

Schuurfeest zal leuk worden

Schuurfeest zal leuk worden

Print
Essen - Op zaterdag 30 september kan je in zaal Arabieren terecht voor een heus schuurfeest.
Erik Hart, Liesbeth Diels, Pieter Tunders, Herwigh Van Peer, Ruben Aerts, Tim Vissenbergh en Inneke Francken zijn een vriendengroep met een gemeenschappelijke passie: Nederlandstalige muziek."Zo trekken we er regelmatig op uit om nieuwe artiesten te leren kennen. Dit is steeds dolle pret en ambiance verzekerd. Dit gevoel willen we delen met iedereen. Uiteraard is niet iedereen te vinden voor het genre, maar toch zijn we ervan overtuigd dat het een geslaagde avond zal worden. Voor vijftien euro mag je binnen en heel de avond genieten en drinken."

Eerste keer

Voor het schuurfeest hebben we artiesten uit de buurt gevraagd. Anita uit Ruchpen, Danny Van Loon uit Roosendaal, Youri L'Abee uit Prinsenbeek, Gert Jan uit Essen en voor de eerste keer gaat Essenaar Ronny Van Gastel optreden. "

Ronny Van Gastel :"Ik zing wel eens meer een liedje als ik wat gedronken heb. Het is zeker niet de bedoeling om een carrière als zanger uit te bouwen. Het is omdat ik de gasten van het schuurfeest ken dat ik wel een optreden wil doen.Zenuwachtig ben ik niet, maar dat het gezellig gaat zijn staat buiten kijf."

Opbrengst

Het is niet de bedoeling dat we hier iets aan verdienen, maar met de eventuele opbrengst kunnen we volgend jaar grotere artiesten laten komen, "besluiten de vrienden.

Kris Peeters
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio