Prins Laurent komt niet in Herenthout wonen

Prins Laurent komt niet in Herenthout wonen

Prins Laurent komt niet in Herenthout wonen

Print
Herenthout - Prins Laurent komt in Herenthout wonen. Meer bepaald in het Hooghuis op de Nijlense Steenweg. Helaas voor koningsgezinde Herenthoutenaren is dit bericht een ordinaire roddel.

“De huidige bewoonster van het Hooghuis ontkent dat de prins het pand kocht. Mevrouw Geenen-Maes weet wel dat de roddel de ronde doet, maar heeft geen idee wie het valse bericht de wereld instuurde. Het gerucht circuleert hier al een paar maanden. Blijkbaar is het nu ook opgepikt door enkele nieuwssites en Facebook waardoor het valse bericht zich snel verspreidt”, weet schepen Hugo Cambré (Eenheid).

Van Rossem

Diezelfde kwatongen beweren ook dat voormalig beursgoeroe Jean Pierre Van Rossem een villa kocht in de Gelderstraat. “Dat nieuws schijnt te kloppen. Meer weet de gemeente hier officieel niet over.”

Vreemd dat de Herenthoutenaren wakker liggen van de komst van een prins. In geen enkel ander dorp wonen al zoveel carnavalsprinsen. Bovendien had Laurent er zijn meerderen tegengekomen. De Gilde van Peer Stoet telt immers in haar rangen heel wat keizers.

Stefan Laenen

Foto: Photo News

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio