Celebs

Broer Astrid Bryan: "Ben bang om met een celebrity een romance te beginnen"

Print

Broer Astrid Bryan: Ben bang om met een celebrity een romance te beginnen

Laurens Nuyens zegt u waarschijnlijk weinig, tot u de eerste aflevering van 'Astrid in Wonderland' heeft bekeken. Dan doet 'De Lau' wel een belletje rinkelen. De man is namelijk de broer van niemand minder dan Astrid Bryan. "Ze noemen me een bachelor en een womanizer."

"Mijn zus vroeg me heel lief of ik alsjeblieft wilde meedoen. Als zij dat graag heeft, kan ik niet weigeren. Ik krijg geen geld voor mijn deelname aan 'Astrid in Wonderland'. Dat interesseert me ook niet. Astrid en John een plezier doen, daar is het mij om te doen", aldus Laurens in Dag Allemaal.

Wat we van Astrids broer mogen verwachten? "Ze noemen me een bachelor en een womanizer. Geloof me, zo erg is het niet. Ik heb al een aflevering van Astrid in Wonderland gezien en ik had het gevoel dat ze een beetje een karikatuur van me maken. Een bon vivant tot en met. Maar dat is dus echt niet zo. Vrouwen versieren, ik doe dat niet meer of minder dan iemand anders van mijn leeftijd. Al gaat het in L.A. wel veel sneller. De vrouwen zijn hier agressiever. Ze stappen zelf op je af. Ik ken heel wat celebrities, maar ik ben een beetje bang om een romance met hen te beginnen. Dat zou betekenen dat ik ook in Amerika in de pers kom. Dan is het gedaan met ongestoord een pintje te gaan drinken of feestjes af te schuimen. Niet dat er zoveel interesse is van bekende vrouwen, maar het gebeurt."

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN