Celebs

Stubru-presentatrice Sofie Lemaire: "Iemand die je irritante koe noemt, dat went nooit"

Print

Stubru-presentatrice Sofie Lemaire: Iemand die je irritante koe noemt, dat went nooit

Sofie Lemaire staat al jaren achter de microfoon bij de radiozender Studio Brussel. Maar aan de bakken kritiek van heel wat luisteraars went ze maar moeilijk.

"Ik heb de neiging om mij alles erg hard aan te trekken. Al probeer ik daar iets aan te doen. Ik weet nog dat ik huilend uit de studio liep nadat ik een fout had gemaakt in een nieuwsbericht. Schaatser Kevin van der Perren had ik een gouden medaille gegeven, in plaats van een bronzen. De reacties die daarop kwamen… Toen werd het me even te veel", aldus Lemaire in Dag Allemaal.

"Iemand die in uw gezicht zegt: 'Ik vind u een verschrikkelijke irritante koe' dat went nooit. In het begin was het echt erg. Een iemand die het nodig vond om te sms'en: 'Mens wat kan jij zagen' en mijn dag was om zeep. Het helpt om je eens in te beelden wie in godsnaam de moeite neemt om voor zo'n bericht 50 cent te betalen, terwijl je net zo goed naar een andere zender kan luisteren. Ach ja, dat ze mij hun commentaar maar sturen. Heel soms leer ik er nog iets uit."

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN