Celebs

Rode Duivel Nacer Chadli: "Ik heb geen geheim kind"

Print

Rode Duivel Nacer Chadli: Ik heb geen geheim kind

Nacer Chadli wordt naar eigen zeggen gechanteerd door zijn ex-lief Vanessa B. Die zou een geheim kind met de voetballer hebben. "Na onze breuk hoorde ik dat ik niet de enige was met wie ze naar bed was geweest gedurende die periode. Ze heeft eerst tevergeefs geprobeerd een andere jongen wijs te maken dat hij de vader was. Nu ben ik aan de beurt."

"Er heeft nooit twijfel bestaan over het feit dat Nacer de vader is van mijn kind. Je kan trouwens niet naast de gelijkenis kijken, vind ik", vertelt Vanessa B. in Dag Allemaal. "Nacer heeft zijn fout ingezien en wil nu toch zijn verantwoordelijkheid opnemen. Een vaderschapstest is niet nodig, niemand anders dan Nacer kan de vader zijn. Nog voor ik wist dat ik zwanger was van hem, gingen we uit elkaar. In het begin wilde hij niet weten van ons kind. Ik moest het maar zien te rooien zonder zijn hulp. Maar nu is hij dus helemaal bijgedraaid na gesprekken met zijn familie. Met zijn financiële hulp zal ik het prima kunnen redden."

Nacer Chadli is een pak minder enthousiast. "Ik heb Vanessa een sms gestuurd: ga met mij naar een laboratorium voor een vaderschapstest. Blijk ik de vader te zijn, dan zal ik voor Noah betalen. Maar Vanessa wil geen vaderschapstest. Als we naar het laboratorium stappen, hebben we binnen de 5 dagen uitsluitsel. Via de gerechtelijke weg kan dat tot 4 maanden duren. Maar bon, als Vanessa niet meer opneemt, heb ik geen andere keus dan gerechtelijke stappen te ondernemen. Al zal dat dus een heel gedoe worden", steekt Chadli van wal.

Volgens de voetballer was zijn relatie met het model Vanessa B. helemaal niet zo serieus. "We hebben iets gehad. Allez, het was een zuiver seksuele relatie die niet langer dan 3 weken heeft geduurd. Ik zag snel in dat Vanessa en ik absoluut niet bij elkaar passen. Na onze breuk hoorde ik dat ik lang niet de enige was met wie Vanessa vorige zomer naar bed is geweest. Twee van die gasten ken ik zelfs. Ze heeft eerst tevergeefs geprobeerd om een andere jongen wijs te maken dat hij de vader is van haar kind. En toen was ik aan de beurt."

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN