Directeur-generaal Peter Quaghebeur verlaat de VMMa

Peter Quaghebeur neemt afscheid van de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). Eind deze maand stapt hij op als directeur-generaal, maar over de reden van zijn vertrek wordt voorlopig niet gesproken.

ikerremans

"De afgelopen 20 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt voor een fantastische groep en unieke bedrijven. Onze wegen scheiden nu", reageert Quaghebeur. "Maar ik kijk met grote tevredenheid en fierheid terug op de kansen die ik er gekregen heb en op de resultaten die we er samen geboekt hebben. Ik wens de VMMa veel succes toe, en ben overtuigd dat de juiste fundamenten er liggen voor nog vele schitterende jaren."

Peter Quaghebeur houdt zich ter beschikking van de raad van bestuur tot er een opvolger is. Dit jaar nog zou er een nieuwe directeur-generaal moeten zijn. Wat Quaghebeur zelf gaat doen, is nog niet bekend.

"We zijn Peter dankbaar voor de uitzonderlijke inzet en toewijding waarmee hij de expansie van de onderneming op succesvolle wijze gestalte heeft gegeven. Ook in naam van de raden van bestuur van de VMMa en De Persgroep, wensen we Peter het allerbeste toe voor de toekomst", laat Christian Van Thillo, gedelegeerd bestuurder van de VMMa, weten.

Quaghebeur begon in 1999 bij de VMMa als commercieel directeur. Vier jaar later werd hij aangesteld als directeur-generaal. Daarvoor werkte hij acht jaar als commercieel directeur bij Het Laatste Nieuws.

Foto Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER