1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Vrouw vliegt boven Wall Street: "Jullie verdienen allemaal een ontslag"

Een alleenstaande moeder heeft haar onvrede over de beurscrisis in de Verenigde Staten getoond door boven Wall Street te vliegen met een duidelijke boodschap.

drombouts

De vrouw hing een spandoek aan haar vliegtuigje en vloog onder meer langs het kantoor van kredietbeoordelaar Standard & Poor's dat de triple A-status van de VS verlaagde naar AA+.

Zo kregen de werknemers een de subtiele boodschap te lezen: "Thans for the downgrade. You should all be fired" ("Bedankt voor de verlaging. Jullie verdienen allemaal ontslagen te worden").

Toch was de tekst niet bedoeld voor Standard & Poor's, bleek later. Volgens Fortune gaat het om een alleenstaande moeder uit St. Louis die maandagnacht niet kon slapen door de situatie in haar land.

Ze wilde iets doen om de politici in Washington terecht te wijzen. Ze dacht eerst over de Amerikaanse hoofdstad te vliegen, maar omdat dit niet mogelijk was, koos ze maar voor Wall Street in New York.

"Het was niet eens mijn specifieke bedoeling om over Standard & Poor's te vliegen", verklaarde de vrouw die ook een effectenmakelaar is.

Vastgoed

Jobs in de regio