54ste editie Lichtfeesten sluit af met Mont Martre Zingt

54ste editie Lichtfeesten sluit af met Mont Martre Zingt

54ste editie Lichtfeesten sluit af met Mont Martre Zingt

Print
Rumst - Volgend weekend staan de 54ste Lichtfeesten op het programma in wijk Predikherenvelden in Reet (Rumst). De bezoekers krijgen opnieuw drie dagen lang een mooi gevuld programma voorgeschoteld.

Voor het laatste jaar zijn poppen en reuzen het centrale thema tijdens de Reetse Lichtfeesten. En uiteraard blijven de 's avonds verlichte huizen en tuinen een vaste waarde op 12, 13 en 14 augustus. Naast de vele randanimatie en kraampjes, zijn er ook de terrassen waar u vanaf vrijdag 12 augustus kunt verpozen.

Trappistenbieren

Om 21u kunt u op het centraal gelegen middenplein genieten van optredens van Jeu de Boules en Peter De Boi. In 't Plezant Paterke mogen bezoekers van ácht trappistenbieren proeven. Ook de nieuwe, achtste trappist Monts des Cats is immers present.Voor de lekkerbekken is er de wafeltent.

Muziekfestival San Luce

Nog op vrijdagavond opent het jeugdige muziekfestival San Luce de deuren op de terreinen van Groeninghe. De eerste avond staan heel wat dj's op het programma. Op zaterdag is het de beurt aan verscheidene jonge bandjes. Voor het 27ste jaar op rij wordt er op zaterdag en zondag een zoektocht georganiseerd in de Azalealaan.

Ook de traditionele cactussen- en succulentenshow is weer van de partij in de lokalen van Groelaar Rozenlaan. En in de Krokuslaan is er op zaterdag en zondag de ambachten- en kunstenaarsmarkt Mont Martre.

In de onmiddellijke omgeving is parkeermogelijkheid voorzien. Toch krijgen inwoners van de Rupelstreek de raad om zo veel mogelijk te voet of met de fiets te komen.

JEF WIJCKMANS

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio