Astrid Bryan en ‘den John’ schitteren weldra in eigen serie

Vlaanderen leerde Astrid Bryan vorig jaar kennen als de dame die in Vlaamse Hollywoodvrouwen in het 'Antwengels' praatte over haar Pussywagon. In september krijgt ze haar eigen tv-serie. Daarin maken we ook kennis met haar broer Laurens.

cvandenboom

Een jaar geleden kende niemand Astrid. Weldra schittert ze in haar eigen realityreeks 'Astrid in Wonderland'.

De reeks is bij momenten hilarisch. Zo vertelt de welstellende Astrid met de nodige ernst dat ze naar Vlaanderen haar grootste handtas meeneemt omdat ze geen zin heeft om vijf eurocent neer te tellen voor een plastic winkelzakje.

Oudere broer

In de VIJFtv-serie maken we kennis met Astrids oudere broer Laurens. Ze bemoedert hem volop. Hilarisch is het fragment waarbij ze de diepvriezer opentrekt en er een diepgevroren kookpot mét inhoud aantreft. In zijn slaapkamer blijken heel wat meisjes te passeren, want "in L.A. kom je al eens iemand tegen", aldus Laurens.

Nu de serie bijna start, vertrekken Astrid en John huiswaarts. "Beroemd zijn is vermoeiend. Dat heb ik in Vlaanderen ondervonden. Mijn gezicht lijkt wel vervormd van zo vaak te moeten glimlachen voor foto's. Thuis neem ik onmiddellijk een week vakantie en ga ik aan het zwembad liggen," aldus Astrid.

Vastgoed

Jobs in de regio