Mode

Zelftgetest: De lipstick die iedereen staat

Print

Zelftgetest: De lipstick die iedereen staat

Ben je op zoek naar een lipstick die jou op het lijf is geschreven? Dan kan de zoektocht alvast beginnen. Althans, tot voor kort. Want Studio Secrets Professional van L'Oréal lanceert deze maand een 'unieke' lippenstift. Tijd voor de test!

Als we een persbericht krijgen waarbij één lipstick garant zou staan voor oneindig veel kleuren, fronsen wij al kritisch onze wenkbrauwen. We verzamelden 6 totaal verschillende vrouwen, met andere huidtypes, haarkleuren en lippen om de test uit te voeren. Allen brachten ze een beetje van het product aan met hun vingers. Wat meteen opvalt, is dat de typische, intense geur en smaak van de meeste lippenstiften bij deze transparante stick ontbreken.

Natuurlijker

De kleur van de stick (fluo oranje-roze) schrikt sommigen wel even af. Reacties als "als ik dit zou zien, zou ik het nooit kopen", komen snel aan bod. Eenmaal getest, zien we echter de magie van de stick. Onze lippen kleuren allemaal in een ander roze/rood, gaande van intens rood, over paarsrood, tot perzikkleur en felroze. Dankzij de unieke samenstelling lijkt het resultaat ook meteen een pak natuurlijker dan bij de meeste andere lipsticks.

Die unieke kleur, daar houden we wel van. Maar er is meer. Zo is de ongelooflijke transparantie van de stick te danken aan de combinatie van de 2 gelvormende bestanddelen en de afwezigheid van wassen. Op die manier voelt de textuur bij het aanbrengen heel licht aan. Bovendien bevat de formule een verzachtende olie, een antioxiderend granaatappelextract en een glanspolymeer die de textuur aangenaam en smeltend maken.

Studio Secret, lippenroze, 11,99 euro, beschikbaar vanaf augustus 2011 bij filialen die de Studio Secrets-lijn verkopen.

NIET TE MISSEN