Ook Piet Huysentruyt komt naar Antwerpen Proeft

Ook Piet Huysentruyt komt naar Antwerpen Proeft

Ook Piet Huysentruyt komt naar Antwerpen Proeft

Print
Antwerpen - Het wordt dringen op Antwerpen Proeft. Want ook vtm-kok Piet Huysentruyt komt, net zoals de beste hobbykok van Vlaanderen. Zelfs Lesley-Ann Poppe komt in een potje roeren.

De bekende tv-kok Piet Huysentruyt zal demonstraties geven op de stand van het Kookeiland en Kasteel Bisschoppenhof uit Deurne. Daar zullen ook Start-to-Cook-chef Albert Verdeyen en de beste hobbykok van Vlaanderen, Johan Engelen, een optreden verzorgen. Kookeiland heeft zelfs Lesley-Ann Poppe uitgenodigd.

Zij toonde in het VT4-programma Komen Eten dat ze het niet onaardig doet in de keuken. Met de komst van deze vier barst de jubileumeditie van het culinaire evenement stilaan uit zijn voegen.

Vijf topchefs

Eerder was al de medewerking toegezegd door vijf topchefs: Viki Geunes van restaurant 't Zilte in het MAS, Johan Segers van 't Fornuis, Roger Van Damme van Het Gebaar, Olivier de Vinck van Kommilfoo en ten slotte Jo Bussels van de Radis Noir. Zij kregen al een steuntje in de rug van de beste en populairste Oostenrijkse chef-kok Alexander Fankhauser.

De chefs zijn er, nu is het enkel nog wachten op het mooie weer. Vorig jaar telden de organisatoren 120.000 enthousiaste deelnemers. Vanaf donderdag 18 augustus zijn de Zuiderdokken één groot restaurant.

JVB

(Beeld: Photo News)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio