1/2

Dj Wout: "Vader is eindelijk uit coma"

Het zijn drukke tijden voor DJ Wout. De man opende onlangs een eigen café in Lier, bracht een nieuwe single uit met zijn groep Sylver en heeft zijn handen vol met de zorgen voor zijn vader, die enkele maanden geleden een zwaar hartinfarct kreeg. Al gaat het wel iets beter met de man: "Hij is eindelijk uit coma".

"Sinds 5 weken is hij wakker uit de coma. Dat is een gigantische overwinning. Hij ligt nog steeds in afzondering op intensieve zorgen omdat hij heel vatbaar is voor besmettingen. Hij heeft een voorlopig kunsthart en moet nu aansterken om een harttransplantatie aan te kunnen. De ene dag is hij vol goede moed en de andere dag zit hij met 101 vragen: ga ik die transplantatie wel aankunnen? Wat als mijn lichaam het nieuwe hart afstoot? We proberen ons op te trekken aan kleine dingen", aldus DJ Wout in Story.

"Mijn vader is wel heel trots op me, maar hij bestookt me tegenwoordig ook met goede raad. 'Je werkt te veel. Je wilt over 20 jaar hier niet zitten zoals ik. Geniet toch wat meer van het leven.' Ik heb altijd geleerd dat je naar je ouders moet luisteren, dus ik zal dat deze keer ook maar doen zeker."

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN