Nu ook schoenen in automaat Antwerpse discotheek Noxx

Nu ook schoenen in automaat Antwerpse discotheek Noxx

Nu ook schoenen in automaat Antwerpse discotheek Noxx

Print
Dames opgelet! Schoenen beu om middernacht? Zere voeten van het dansen, een hak kwijt? Spoed u dan naar de schoenautomaat in discotheek Noxx. Daar kunt u een paar ballerina’s tanken voor 12 euro.

Na automaten voor brood, melk, gehaktballen, condooms en geld is er nu ook de schoenautomaat. Het idee - “dit bestaat nergens ter wereld” - is van de jonge Kempense zakenvrouw Nora Bendelladj (26), die amper twee maanden geleden een schoenwinkel startte in de Turnhoutse Gasthuisstraat.

Ze lanceerde daar meteen haar eigen merk: Mano.

“Het idee om schoenen in automaten te stoppen, put ik uit eigen ervaring”, zegt Nora. “Ik ben nogal klein van gestalte en draag dus steeds hakken. Het aantal keren dat ik pijnlijke voeten had, is niet te tellen, vooral als ik uitga en dans. Mijn vriendinnen vertellen me net hetzelfde verhaal. Soms nemen we een extra paar platte schoenen in onze handtas mee. Wat een gedoe! Toen dacht ik: er zou zoiets moeten bestaan als een schoenautomaat waaruit je gewoon een paar comfortabele schoenen haalt als je eigen dure schoenen weer eens teveel pijn doen of stuk zijn. Of als je gewoon een paar leuke platte schoenen wil hebben.”

(Foto: Noxx-directeur Bart Clerckx Noxx en zakenvrouw Nora Bendelladj. De automaat geeft u schoenen van maat 36 tot maat 40)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio