Medewerkster Ekerse speeltuin zwaargewond bij val

Medewerkster Ekerse speeltuin zwaargewond bij val

Medewerkster Ekerse speeltuin zwaargewond bij val

Print
Ekeren - Een 21-jarige jonge vrouw uit Stabroek is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongelukkig ongeval in een speeltuin in Ekeren. De vrouw verblijft nog steeds op de afdeling intensieve zorgen.

Zondagmiddag rond 13.25 uur kwam een 21-jarige medewerkster van speeltuin Den deugniet op de Leugenberg ongelukkig ten val. Toen de kettingaandrijving van een attractie met fietsbakjes was vastgelopen, klom het meisje met de trap omhoog. Ze klom over een omheining om de fietsbakjes weer op gang te trekken. Toen ze aan één van de bakjes trok, viel ze zes meter naar beneden en kwam ze ongelukkig ten val op de grond.

Een ambulancier die ter plaatse was, diende de eerste zorgen toe. De ziekenwagen en de MUG waren onmiddellijk ter plaatse. Eerst was het slachtoffer in levensgevaar, maar nadien stabiliseerde haar toestand. Het 21-jarige meisje uit Stabroek heeft haar sleutelbeen gebroken en herstelt momenteel op de afdeling intensieve zorgen van het Jan Palfijn ziekenhuis.

Het labo kwam ter plaatse om het bewuste speeltuig te onderzoeken. Met het speeltuig zelf bleek niks mis. De uitbaters konden de nodige keuringen voorleggen. De familie van het meisje kreeg slachtofferzorg door de politie aangeboden.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio