Pierre Cambré (105) overleden

Pierre Cambré (105) overleden

Pierre Cambré (105) overleden

Print
Herenthout - In zijn huis in de Leopoldstraat overleed Pierre Cambré. De kranige Herenthoutenaar blies in juni nog 105 kaarsjes uit.

In Herenthout overleed maandag Pierre Cambré. Pierre, geboren in 1906, vierde op 23 juni zijn 105de verjaardag. De schrijnwerker op rust kreeg zes kinderen en heeft meer dan veertig achterkleinkinderen.

Een leven lang was Pierre actief in het verenigingsleven. Muziek vormde daarin de rode draad. Pierre was lid van het begrafeniskoor, van het koor de Cecilianen en erelid van de Lilse Seniorenfanfare. Zelf speelde hij vroeger bombardon. Op zijn negentigste nam Pierre met hulp van zijn zoon Jef nog een cd op met vertellingen en liedjes van vroeger.

Tot op het laatst woonde de kwieke senior in bij zijn dochter Hildegard en schoonzoon Ivo in de Leopoldstraat. Zaterdag volgt de begrafenis in de parochiekerk van Herenthout. De oudste inwoner van Herenthout is nu Martha Peeters. Zij woont op de Bouwelse Steenweg en is net als Pierre van 1906. Martha is jarig op 24 oktober.

STLA

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio