Hammenaars voor 1 euro naar de Lokerse Feesten

Ook dit jaar organiseert de jeugdraad en jeugddienst busvervoer in naar de Lokerse Feesten. Dat kost 1 euro per rit heen of terug. Er is busvervoer vanuit Hamme, Moerzeke en Zogge op alle dagen van dit tiendaags festival dat is van 19 juli tot 7 augustus. "De Lokerse feesten staan elk jaar garant voor een portie goede muziek en stevige ambiance die gesmaakt wordt door een ruim Hams publiek", weet Joke Dierickx, voorzitter van de Hamse jeugdraad.

arlette vanden bonne

"In afwachting van de ingebruikname van feestzaal H@mbiance legde het gemeentebestuur enkele jaren geleden feest- en fuifbussen in om jongeren op een veilige manier naar evenementen in de ganse regio te brengen. Zo ook naar de Lokerse feesten. Feestzaal H@mbiance draait intussen op kruissnelheid. Het gemeentebestuur schrapte de fuifbussen maar de jeugdraad besloot om dit initiatief met eigen werkingsmiddelen verder te zetten.

Parkeren is tijdens de Lokerse feesten geen gemakkelijke klus. De bus die de Hamse festivalgangers tot vlakbij de festivaltent rijdt, vormt een handig alternatief."

Van vrijdag 29 juli tot en met zondag 7 augustus rijden elke avond bussen heen en weer naar de Grote Kaai in Lokeren. Die vertrekt om 19u op het Dorp in Moerzeke. Opstapplaatsen zijn er op het Tweebruggenplein, aan frituur Sally op de Heirbaan in Zogge enaan Sint-Anna Kerk met aankomst om19.35 u aan de Grote Kaai in Lokeren. Voor de terugkeer 's nachts zijn er twee bussen. De eerste vertrekt om 2 uur en de tweede om 3.30u. Om 2.35u of 4.05u zijn de bussen terug op Moerzeke-Dorp en is iedereen veilig thuis.WO

0473.81.52.95

Jeugddienst@hamme.be Hammenaars voor 1euro naar de Lokerse Feesten

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio