Politie zoekt getuigen ontvoering minderjarige

Politie zoekt getuigen ontvoering minderjarige

Politie zoekt getuigen ontvoering minderjarige

Print
Antwerpen - De Antwerpse politie en het parket zijn op zoek naar twee mannen (robotfoto), die vorige maand een jongen hebben ontvoerd. De feiten gebeurde aan het park 'Hof Van Leysen' in Antwerpen. De jongen kon even later ontsnappen.

Op maandag 27 juni was Viktor, een jongen van 13, aan het voetballen met nog drie andere jongens in het park aan de Markgravelei. Viktor leerde die jongens (Tim, Mohamed en Evert) daar diezelfde dag kennen.

De bal geraakte in het struikgewas en Viktor ging de bal halen. Op het moment dat hij bij de bal was, grepen twee onbekende mannen hem vast. Ze sleurden de jongen in een kleine witte wagen. Dat gebeurde op de Markgravelei. Even later kon Viktor uit de auto ontsnappen. Dat was op de Antwerpsesteenweg richting Mortsel, ter hoogte van de Jozef Hermanslei.

Getuigen

De politie en het parket zoeken getuigen van de ontvoering. Hebt u gezien hoe de ontvoerders de jongen de wagen in sleurden op de Markgravelei of heeft u een jongen zien wegvluchten op de Antwerpsesteenweg, neem dan contact op met de speurders op 0800/30.300.

Ook als u één van de verdachten meent te herkennen, neem dan zeker contact op met de speurders. Tenslotte worden de 3 jongens die met Viktor aan het spelen waren gevraagd om zich te melden bij de politie.

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 0800/30.300 of via deze website.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio