Bazel Parkt helemaal in het teken van ABBA

Bazel Parkt helemaal in het teken van ABBA

Bazel Parkt helemaal in het teken van ABBA

Print
Kruibeke - De ABBA tribute band ABBA4U is de hoofdact tijdens het festival Bazel Parkt. Het evenement vindt plaats aan het Kasteel Wissekerke op donderdag 25 augustus.

De Bazelse verenigingen KWB en Jong Oudchiroleiders Bazel (JOB) prikken al voor de derde keer hun festival Bazel Parkt op de Wase zomerkalender. Vorig jaar lokte het muziekgebeuren ondanks hevige stortbuien 1.200 bezoekers. Volgens de organisatoren het bewijs dat het familiefestival een vaste waarde is geworden. Voor deze editie zet Bazel Parkt de ABBA-tribute band ABBA4U op de planken.

"Bij deze groep staat de muziek centraal en wordt er gestreefd naar de perfecte uitvoering", klinkt het bij de organisatoren. "Take a chance en kom meezingen met alle wereldhits."

Nog op de affiche staat de rock -'n-roll band The Baboons uit Turnhout en de rockband Generation Firefox uit Kruibeke. Er wordt ook een zonne- en regenterras voorzien, er is een 'cavacamionette', een brassband speelt ten dans en voor de kinderen zijn er schminksters, clowns en springkastelen. Bazel Parkt start om 19 u aan het Kasteel Wissekerke op het Koningin Astridplein. Een kaartje voor het festival kost 1 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen.

http://www.bazelparkt.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio