1 / 2

10 dingen die hij onweerstaanbaar vindt

Je man 7 dagen op 7 willen plezieren is al lang niet meer aan de orde. Maar dat wil niet zeggen dat je je handelingen niet zo kan afstemmen, dat hij je nog iedere dag opnieuw sexy vindt. De Amerikaanse editie van Cosmopolitan zet 10 tips op een rijtje.

mgeysmans

Slapen

Je bent als de dood dat hij je in een onbewaakt moment ziet? Toch zijn het net die tijdstippen die hij heerlijk vindt. Vooral als je niets vermoedend naast hem slaapt, kan hij echt genieten van je look.

Spontaan

Denk niet te veel na en ga voor uitdagingen. Een man voelt zich aangetrokken tot een vrouw die het heft in eigen handen neemt en er volledig voor gaat. Eentje die spontaan dingen voorstelt of vraagt.

Koken

Het klinkt macho, maar een man vindt het heerlijk als een vrouw voor hem kookt. Dat toont hem dat ze om hem geeft en zich inzet om hem gelukkig te maken. Zeker als het een etentje is waar ook nog wat vrienden van hem op zijn uitgenodigd.

Lachen

Vrouwen die elegant zijn, hebben nog een pluspuntje mee als ze ook durven lachen. Dat kan een simpele glimlach zijn. Een oprechte lach kan een man al helemaal gek maken.

Discussiëren

Een man wil eens pittig kunnen discussiëren. Zeker als het er leuk aan toe gaat. Prikkel zijn geest dus ook door af en toe eens flink te debatteren.

Zweet

Ben je gaan joggen? Verberg je dan niet in de badkamer voor je vriend. Hij vindt het zalig om zijn dame eens met een andere, 'vuilere' uitstraling te zien.

Douchen

Wees niet al te preuts. Heb je net eens flink gedoucht, durf dan zonder handdoek buitenstappen en neem eerst een kleiner handdoekje om je haar in vast te knopen. Alles uiteraard terwijl hij het kan zien. Die schaamteloosheid vindt hij razend aantrekkelijk.

Eerbied

Een vrouw die durft opkomen voor anderen en onrecht aanvecht, is voor mannen de top. Ze houden van vrouwen met wat pit.

Taalvaardig

Vrouwen die hun talen beheersen zijn enorm sexy. Vooral als ze het met een accentje uitspreken.

Alcohol

Mannen vinden het tof als een vrouw een biertje of een whiskey mee kan drinken, zonder dat ze zit te zuchten over hoe zwaar dat wel niet is. Eventjes relaxen en 'normaal' doen dus.

Lees ook: Aantrekkelijkheid kan je leren Vreemdgaan voor dummies Mama's moeten sexy vampen zijn

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN