Vliegende reporter: "Na twee maanden al spijt van baard"

Vanochtend herkende u misschien onze vliegende reporter op de radio. 'Q Showtime' interviewde hem naar aanleiding van de zoveelste politieke crisis. Hij laat zijn baard namelijk nog steeds groeien, hoewel vele anderen het al opgegeven hebben.

pirombouts

Pieter Rombouts (28) is één van de weinigen die de Facebook van GVA - TV van acteur Benoît Poelvoorde tot op de dag van vandaag nakomt. "Ik was mijn baard al beu in maart", legt hij uit aan presentatoren Jolien, Rik en Vincent. "Hij jeukt verschrikkelijk, en bovendien gaat zowat elk gesprek met vrienden over mijn gezichtsbeharing. Maar ik blijf volharden, gewoon omdat het kan." Beluister het interview:

Aan ons wou Pieter ook nog kwijt dat hij zijn baard afscheert als er verkiezingen worden uitgeschreven. "Ik ga écht niet zo lang wachten als die kerel die wachtte tot Osama gepakt zou worden", lacht hij.

Wie de evolutie van de baard wil controleren, kan op de oproep terug in de tijd keren. De kin en kaken van onze vliegende reporter zijn ongeschoren sinds begin januari. Alleen zijn snor is al enkele keren bijgeknipt.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio