Eerste Taxi-tornooi in Rozenhof

Eerste Taxi-tornooi in Rozenhof

Eerste Taxi-tornooi in Rozenhof

Print
Essen - TC Rozenhof wil in de zomer van het eerste 'Essen Taxi' tornooi een tornooi van gezelligheid maken.
Tennisleraar en eigenaar van TC Rozenhof Cor van den Boom is niet om een stunt verlegen. Zo organiseert hij elke winter twee grote tornooien waar respectievelijk vierhonderd en achthonderd deelnemers naar afzakken. Deze tornooien hebben steevast een gigantische prijzenpot. Zo gaf hij al 23 auto's weg. Maar dat is volgens Cor niet de hoofdzaak van het succes.

"Vooral de gezelligheid hier is belangrijk. We proberen steeds een Belgische-Nederlandse verbroedering te creëren. En dat lukt al jaren tijdens de wintertornooien. Mijn vrouw Ellen en barman Ivan hadden het idee om tijdens de zomer ook een dergelijk tornooi te organiseren. Dus ben ik mee op de kar gesprongen. Omdat het midden in de vakantieperiode valt, hebben we niets aan het toeval overgelaten. Een serieuze prijzenpot met onder ander een weekend Parijs, een complete tennisuitrusting ter waarde van 500 euro. Maar ook leuke details. Zo kunnen de deelnemers rekenen op gratis vervoer van en naar het tornooi. Zo kunnen ze rustig een pintje pakken en veilig thuis geraken. En op sportief vlak hebben we zowel een enkel- als dubbeltornooi. Wat wel anders dan bij de wintertornooien is dat we in sets spelen in plaats van op tijd."

Elke dag feestBarman Ivan vult aan: "Elke dag kunnen ze hier iets anders verwachten. Zo krijgt elke deelnemer op de Vlaamse feestdag een gratis puntzak friet, komt er een beach - avond, een BBQ,...Gezelligheid troef tijdens het tornooi."

Inschrijven: tc.rozenhof@skynet.be of www.tornooi.nl

Foto: Raymond Van Beygaarden

Kris Peeters
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio