KV Mechelen verkoopt 120 zeteltjes uit businessseats

KV Mechelen verkoopt 120 zeteltjes uit businessseats

KV Mechelen verkoopt 120 zeteltjes uit businessseats

KV Mechelen verkoopt zijn businessseats. Of althans: een 120-tal zeteltjes. Wie een stoeltje wil bemachtigen, kan op Kapaza terecht en moet 25 euro neertellen.
Bij KV Mechelen zijn ze nu al een paar jaar bezig met hun stadiondossier: er was de hele klucht rond de verkoop van de huidige gronden, de plannen om een nieuwe tempel te zetten, het idee om het oude Achter de Kazerne opnieuw op te lappen. En nu komt daar dus een dossiertje bij: de verkoop van 120 zeteltjes uit de businessseats.
“Maar niemand moet zich ongerust maken: de tribune blijft staan”, zegt bestuurslid en stadionverantwoordelijke Karel Keuleers. “Het gaat immers maar om zo’n 120 zeteltjes. Een paar jaar geleden hebben we op de bovenste verdieping van de seats zogenaamde skyboxes of buitenseats gemaakt. Daardoor moesten de stoeltjes die daar stonden verwijderd worden. We hebben ze wel niet zomaar weggesmeten, maar wel al die tijd bewaard.”
Omdat het bijhouden van die stoeltjes gebeurt in een gehuurde opslagplaats, beginnen ze dus geld te kosten. Daarom zocht het bestuur van Malinwa nu naar een oplossing. “We hebben geprobeerd om wat verenigingen, die er iets mee zouden kunnen doen, te contacteren. Maar dat was niet zo simpel. Om die reden hebben we dan maar besloten om al die zeteltjes online te koop te zetten.”
En is het nu de bedoeling dat het verzamelobjecten worden voor obsessieve supporters, of voor fans met een zetelprobleem? “Neen, dat is niet het plan. Ons lijken ze vooral handig voor, bijvoorbeeld, toneelclubs. Zo’n stoeltje kan perfect dienen in een theaterzaal.”

In goede staat


Wie zich zo’n comfortabel, felrood zeteltje - volgens de site e_SSLqin goede staat’ - wil aanschaffen, kan op kapaza.be zoeken naar e_SSLqbusiness seats KV Mechelen’. Voor één stoeltje – ook ideaal voor een persoonlijke minibioscoop – bent u amper 25 euro kwijt. Gulzigaards kunnen ze, zo staat op Kapaza te lezen, ook allemaal tegelijk kopen. Bij de aankoop van tien exemplaren mag er, staat eveneens genoteerd, over een korting gediscussieerd worden.

MASI
Meer voetbalnieuws