Beerschot AC hervat vandaag de training

Print
Na medische en fysische testen op dinsdag en woensdag trekt Jacky Mathijssen vandaag met zijn troepen voor de eerste keer richting oefenveld.

De dag begint met een gezamenlijk ontbijt, gevolgd door een kennismakingsronde, bedeling van het materiaal en de gebruikelijke toespraken. Rond 11.00u trekt het Kielse gezelschap dan richting KFCO Wilrijk, waar de eerste veldtraining van het nieuwe seizoen zal afgewerkt worden.

De kern is voorlopig nog onvolledig, vermits een aantal spelers, die na afloop van het seizoen in België, nog interlandverplichtingen dienden af te werken extra verlof kregen. Op de aankomst van de Zuid- Amerikanen Kagelmacher, Acosta en Losada heeft men weinig zicht. Zij moeten wachten tot wanneer er opnieuw mag gevlogen worden na de uitbarsting van de vulkaan in Chili.

De twee jonge Zuid-Afrikaanse aanwinsten worden donderdagnamiddag in Zaventem verwacht, zodat zij vrijdag wel zullen meetrainen. Ook Faris Haroun en Sherjill Mac-Donald die de club hoogstwaarschijnlijk nog zullen verlaten, werden uitgenodigd om te trainen.

HF

Meer voetbalnieuws