1 / 2

Dit zal de mannenmode in 2012 ons brengen

Je bent er waarschijnlijk nog helemaal niet mee bezig, maar de modeontwerpers hebben zelfs hun lentecollectie voor 2012 al klaar. Wil jij graag weten wat je over een jaar voor je manlief zal kopen? Dan zetten wij de leukste tips voor jullie op een rijtje.

mgeysmans

Wwd.com kon zijn handen leggen op enkele unieke stukken van grote modehuizen voor de lente/zomer van 2012. Wat je mag verwachten? Bij Missoni pakken ze uit met breiwaren. Een gebreid pak afgewerkt met een jasje in jacquardweefsel. Bij Giorgio Armani zien ze het grootser met glanzende pakken, die een parelmoerglans over zich hebben. Armani ontwierp bovendien een print die ervoor zorgt dat het lichaam en de benen optisch verlengd worden.

Roberto Cavalli ziet het exotischer. Zij gaan voor kleuren met Californische surfdetails en borduurwerk. Er zullen ook lederen jasjes zijn die met de hand gekleurd werden door Florentijnse kunstenaars en kleurrijke jeans. Moschino gaat ook voor leder, al werken zij hun jasjes op de schouders af met dambordpatronen.

Beeld: Photonews

NIET TE MISSEN