Kaaipotfestival wil afsluiten met vuurwerk

Kaaipotfestival wil afsluiten met vuurwerk

Kaaipotfestival wil afsluiten met vuurwerk

Print
Turnhout - De leden van vzw Aaipot tellen af naar 25 en 26 juni. Dan staat de tweede editie van het Kaaipotfestival op de agenda.
"Zaterdag trekken we vooral de kaart van het rockgebeuren met onder meer twee Duitse groepjes uit onze zusterstad Hammelburg", vertelt Toon Otten. "Zij komen zelfs met twee bussen supporters naar Turnhout afgezakt. Hoofdact van de dag zijn The Kids. Op de afterparty hebben we Rotchild. Een band die ook op het podium van Pukkelpop staat. Dat we die hebben kunnen strikken voor een optreden in Turnhout vinden we dus best wel de moeite", lacht Toon Otten. "Zondag is het dan de beurt aan onze sterren Danny Fabry, Jo Vally en Bart Kaell. Danny Fabry en Jo Vally hebben zelfs een verrassing in petto. Tijdens alle optredens zorgt een dj op het water voor de nodige muziek."

Om het festival op een aangename manier af te sluiten, zouden de organisatoren graag vuurwerk afsteken. "We hebben daarvoor een aanvraag ingediend. Het zal geen groots vuurwerk zijn, maar wel de moeite waard." En ook voor volgend jaar heeft Aaipot al een idee. "We willen iets 'kaai gezond' aan het festival koppelen. Een jogging bijvoorbeeld lijkt ons wel wat."

Toon Verheijen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio