1/2

Eline De Munck: "Om mijn ex niet te verliezen, neem ik zijn nieuwe vriendin erbij"

Eline De Munck probeert furore te maken als zangeres. Haar nieuwe single 'Move Bitch' moet daarbij helpen. Een liedje over verliefdheid, scheiding en die nieuwe. Al heeft De Munck daar zelf geen problemen mee. "Ik neem de nieuwe vriendin van mijn ex er gewoon bij."

"Ik heb welgeteld één relatie gehad van 4 jaar. Ja we zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan, maar alles is naturel verlopen. We zien elkaar nog regelmatig. Hij is onlangs zelfs met zijn nieuwe vriendin bij mij komen eten om haar voor te stellen. Is dat raar? Ik ben gewoon blij dat ik hem nog zie. Dat hij niet zomaar uit mijn leven is gewist. Klinkt misschien naïef, maar we hebben vier jaar lang alles gedeeld. Hij blijft een belangrijk deel van mijn leven. Hij heeft mij mee gevormd in mijn pubertijd. Dat wil ik niet zomaar opgeven door ruzie of door een ander meisje. Dan neem ik haar er liever bij en probeer ik om vrienden te zijn", aldus De Munck in TvFamilie.

Lees ook: Lesley-Ann Poppe over Eline De Munck: "Wat kan zij? Ik zag haar op hobbelpaard met een zweep" Eline De Munck: "Afgeschilderd als een stoeipoes die ik niet ben" Eline De Munck kust nieuwe vriendin Sean D'Hondt (video) Eline De Munck: "Ik lijk wel een op hol geslagen berggeit"

Photo News

NIET TE MISSEN